Gulden Karabocek ve Muslum Gurses ile iliskisi ( 2015 )

Müslüm Gürses, Gülden Karaböcek ve Yunus Bülbül İftar gecesinde buluştular!


Gülden Karaböcek, Yunus Bülbül ve Rahmetli Müslüm Gürses'in son iftar yemekleri olacaktı fakat hiç kimse farkında değildi.

Gülden Karaböcek hayranları ile www.Muslum-Gurses.com sayfa yöneticileri bu üçlü efsane ismi bir araya getirmeyi başarmışlardı.

Bu buluşmada Gülden Karaböcek Fan'ı olarak bende davetliydim. Akşam olmaya başlamış, ezan'ın okunmasına da yaklaşık bir saat kadar var iken İftar buluşmasına rahmetli Müslüm Gürses ve yanında Yunus Bülbül gelmişti.


O geceden kalma bir Müslüm Gürses Resimleri


Müslüm Gürses ile Özel sohbetimiz


Güneş biraz olsun gitmiş, hava kararmıştı fakat garip bir sıcaklık vardı havada. Biraz terlemiştim o sırada hatta Müslüm Gürses ile şakalaşmıştık. Her zaman ki gibi şık giyimiyle gelmişti Müslüm Gürses Siyah bir takım, beyaz bir gömlek ve koyu sarı bir kravat takmıştı. "Müslüm Baba dedim, Takımın içinde terlemiyor musun zor olmuyor mu?" demiştim.

Müslüm Gürses şöyle bir doğruldu ve gözlerimin içine bakarak "Biz çok acılar çektik, yanacağımız kadar yandık" dedi ve gülümseyerek bana küçük bir hayat hikayesini anlattı..

Baba'nın hayat hikayesi

Henüz 14 yaşındaydı ve o sıralar Adana'da yaşıyormuş Arabesk Kralı Müslüm Gürses.

Evlerinin damının üstünde yatıyormuş geceleri hava sıcak olduğu için serin oluyormuş. Bir gün yıldızlara bakarken şarkı söylemeye başlamış kendi kendine. Her gece aynı şey oluyormuş, uyumadan önce kendini arabesk şarkılar söylerken buluyormuş. 

İçinde oluşan bu şarkı söyleme isteği git gide artmış ve arkadaşının sahne aldığı bir gazino da bir geceliğine de olsa sahne almak istemiş ve arkadaşına durumu anlatıp rica etmiş. Arkadaşı kırmamış Müslüm Babayı ve o gün o sahnede keşfedildiği anlattı bana.

Müslüm Gürses hakkında daha detaylı bilgilerin ve gençlik fotoğraflarının ve resimlerinin paylaşıldığı Müslüm Gürses Şarkıları sitesini ziyaret ederek şarkılarını dinleyebilir ve Müslüm Gürses Biyografisini okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder